Smartphones, tablets, computers en touchscreens zijn inmiddels een standaard onderdeel van het dagelijks leven. We gebruiken deze apparaten voor ons werk, onze studie en onze ontspanning. Volgens Social Cultureel Planbureau besteden we zelfs per persoon meer dan 8 uur aan media gebruik. Dit is grotendeels achter een digitaal apparaat zoals een tablet, telefoon of monitor.

Voorkomt negatieve effecten

Langdurig gebruik van deze apparatuur heeft echter ook een negatieve kant. Bij het gebruik van digitale apparaten wordt een bepaalde vorm van stress voor de ogen ervaren. Dit is met inbegrip van overbelasting en vermoeidheid van de ogen en zelfs slapeloosheid.

Eyes Protection helpt deze invloeden tegen te gaan. Het biedt doeltreffende bescherming tegen blauw en ultra violet licht en daarmee extra comfort in een digitale wereld.

Eyes Protection

Voordelen Eyes protection:

  • Filtert blauw en (ultra) violet licht
  • Uiterst geschikt voor LED beeldscherm, die (af-fabriek) veel blauw licht weergeven.
  • Voorkomt klachten als: geïrriteerde ogen, slapeloosheid, hoofdpijn of duizeligheid
  • Beschermt tegen krassen
  • Reduceert vingerafdrukken en vuil afstotend

Rustgevend voor uw ogen

Eyes Protection filtert veel blauw en violet licht tegen dat door digitale apparaten wordt uitgestraald en neemt de schittering weg voor een rustgevende uitstraling. Door de doeltreffende bescherming tegen blauw en ultra violet licht blijven uw ogen in betere conditie en profiteert u van comfortabeler en meer ontspannen zicht.

Eyes Protection is de optimale oplossing voor mensen die langdurig achter digitale schermen zitten, zoals studenten, gamers, professionals en mensen die op kantoor werken.

Vrijblijvend advies of sample aanvragen?

+31 (0)40 401 5020

Referenties

Deze bedrijven kozen voor ons.

Een vraag over Eyes Protection?

Neem direct contact met ons op voor een sample of vrijblijvende offerte

Een vraag over Eyes Protection?

Neem direct contact met ons op voor een sample of vrijblijvende offerte